Post by acurlownessli on Feb 3, 2022 23:16:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tiles Hop: EDM Rush! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tiles Hop: EDM Rush! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ токени за отключване ▞▞▞
▞▞▞ Tiles Hop: EDM Rush! 2022 version ▞▞▞
Много е хубава.Прекрасна е.Аз я обужавам и не виждам такава игра.🎈🎈😇 ако някой не я харесва да се поправи.🎈
Изтеглете Finish The Lyrics - Free Music Quiz App - Най-Новата Версия 4.1.0 За Android От World of Quiz - Наистина ли познавате ... Tiles Hop: EDM Rush! APK
Невероятни и забавни, не много реклами препоръчвам горещо ☺️
Обичам начина, по който всичко работи, просто имаш нужда от още песни
Музика. Актуализация : February 09, 2021. Изисквания : Android 4.1+. Оценка На Съдържанието : Everyone ... Magic Tiles Hop 2: Dancing EDM Rush.
Това е добра и забавна игра! но я оценявам с 2 звезди, защото когато пускам МОИТЕ песни, дори не се синхронизира с музиката, винаги е толкова бавна и като нормална скорост
за много реклами обикновено не се оплаквам от реклами, но това е твърде много. винаги реклама след 1 кръг. така че на всеки 2 до 3 минути имате 20-секундна реклама
Когато за първи път изтеглих това, така че звукът беше много приятен, но сега изтеглих тази игра, така че звукът не е много приятен
Ез за мен :-)
Stick War Legacy - Noob vs Pro vs Hacker Gameplay (Android/iOS)
Тази игра е много готина и можете ли да добавите песни на BTS
Прекарвате повече време в гледане на реклами, отколкото в игра на истинската игра. Не си струва мястото за съхранение, което отнема
Tiles Hop: EDM Rush! Dancing Ballz: Magic Dance Line Tiles Game Download on Windows Dancing Ballz: Magic Dance Line Tiles Game · Hop Ball 3D: Dancing Ball
Харесвам играта и получавам пари, като показват реклами, но те са навсякъде и след всяка песен. Просто намалете тона на рекламите и ще бъде страхотно.
На рекламата показва,че пишеш което и да е песен,а като пуснеш играта ти дава определени песни👿👿👿Иначе е добра☺☺☺
Играта наистина е ксибава и забавна
Не мога да купя VIP, винаги се проваля.
не бих препоръчал. Когато играя на моето устройство, изглежда, че музиката блести и става силен, звукът се включва и изключва. Моля, направете нещо, за да поправите това..
Прекалено много принудителни реклами и звучи сякаш музиката свири на забавен каданс, докато играта върви гладко.
Твърде много реклами. Твърде много реклами!!
😍😍😍💓💗💕
Платена !!! Но хубава музика 👎👍
11 Tiles Hop алтернативи за iOS - подобни на | Най
😘😘
Това е забавна игра, но рекламите я съсипват толкова много
Много ми харесва тази игра, много е готина! Харесва ми, че можете да свирите свои собствени песни.
Твърде много реклами. Не може да се играе!
AJEL@1310.COM (@ajel1310com1) / Twitter
Това е забавна игра, просто твърде много реклами за мен.
интиресна е играта😊😊
𝙸𝚝'𝚗𝚝 𝚎𝚟𝚎𝚗 𝚠𝚊𝚗𝚗𝚊 𝚒𝚗𝚜𝚝𝚊𝚕𝚕𝚎 𝚋𝚞𝚝 𝚒𝚝𝚒𝚝 𝚊 2 𝚒𝚗𝚜𝚝𝚊𝚕𝚕𝚎 𝚋𝚎𝚌𝚘𝚞𝚜𝚎 𝚕𝚘𝚟𝚎𝚍 𝚝𝚑𝚎 𝚐𝚊𝚖𝚎 𝚠𝚑𝚎𝚗 𝚠𝚑𝚎𝚗 𝚙𝚑𝚘𝚗𝚎 𝚘𝚗 𝚖𝚢 𝚖𝚢
Много реклами
Ѝ е във вила и Франция и Германия на Света.
След нова актуализация не мога да отворя приложението