Post by acurlownessli on Feb 3, 2022 23:22:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rush Royale: Tower Defense TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rush Royale: Tower Defense TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod više dragulja ▞▞▞
▞▞▞ Rush Royale: Tower Defense TD 2022 version ▞▞▞
Drugi igrači s lošom internetskom vezom učinit će vašu igru nedostupnom za igranje i natjerat će vas da izgubite. Vrlo frustrirajuće!
Jako volim igru.. Ali ono što me nervira je to što je potrebno toliko vremena da zaradim novčiće da sve kupim ili nadogradim.... Oslanjam se samo na reklame... A također igra često vraća vezu i čeka sekundu igrač. Zašto je to??
Jako mi se sviđa igra i stvara ovisnost što je dobro za mobilnu igru i dobro za provođenje vremena.
Pa to je Hodge podge igra. To je ostalo do RNG-a i samo RNG-a. Ali dobiva se. Dobio bi 3 zvjezdice. Ali oduzeli su nagradu u igri koju sam zaradio. I imam snimke zaslona da to dokažem. Ne trošite novac na ovu igru. Požalit ćete.
dobra igra, ali kad igras co-op je igrac je bolji od tebe oni su se samo iskljucili i nema posljedica za to pa koja je svrha co-op ako ti drugi igrac ne pomogne i ti nemas nikakvih posljedica za to... stvarno tužno i loše, tjera vas da gubite vrijeme
Problem s ovom igrom je u tome što ona temelji s kim se borite u PVP-u na temelju vašeg omjera pobjeda i gubitka i lige u kojoj se nalazite. Ako ste pristojni u ovoj igri, kaznit će vas bacanjem u pop utakmice s ljudima koji imaju značajno bolje ocijenjene karte i druge sposobnosti. tj. dajte nam novac i možete raditi bolje. Problem je u tome što koliko god novca potrošili, on će vas i dalje kažnjavati ako ste dobri u igri. Užasna ideja o modelu.
Izbrisao igru nakon 6 mjeseci. Svaki mjesec kupovao je play pass, ali pretpostavljam da to nije dovoljno za programere. Igra je prešla na p2w i zabava je gotova.
Zabavna igra o kojoj sam ovisan. Preporučio bih ovu igru svim svojim prijateljima.
Prije dobra igrica
Bilo je sjajno, a onda je nedavni prekid rada s nultom comm erodirao povjerenje u ovog dev.
Volio sam ovu igru kad sam tek počeo. Tada se upuštate i postaje očito da je ova igra stvorena da vas pokuša natjerati da se prijavite za njihovo nečuveno članstvo od 15 USD mjesečno. Možete igrati i bez toga. Samo je potrebno mnogo dulje, teže je postići ciljeve, a budući da znate da biste imali samo 180 dolara za bacanje svake godine na aplikaciju bilo bi lakše i zabavno. Dodir je neugodan. Pogotovo jer puno bonusa itd. ovisi o gledanju dodataka. Jednokratnu naknadu bilo bi lakše opravdati.
Vrlo zabavna igra. Sjajan način da prođete vrijeme. Teška, ali ugodna Co-op. Ja bih ovoj igri dao bolju ocjenu, ali zadnja 3 dana igra mi ne dopušta spajanje na servere. Još uvijek mogu motivirati svoje likove, pristupiti trgovini zajedno s mnogim drugim karticama i izbornicima, pa čak i gledati oglase za bonuse. Pokušao sam ponovno instalirati igru i prisiliti aplikaciju da prestane raditi, ali nijedna od ovih radnji nije donijela promjenu na bolje.
Lijepa igra, nažalost kupovina u igrici je malo strma. Također problem u kojem upozorenje o "čekanju drugog igrača" tijekom meča uzrokuje da ne možete igrati, što znači da ćete izgubiti meč. Ne toliko, ali dovoljno da spomenem.
Dečki, ne razumijem zašto osjećate potrebu montirati igre kako igrači napreduju. Stvarno oduzima zabavu kada je 90% vaših karata iz samo 2 od 5 mogućih opcija. Ljudi će i dalje trošiti novac da bi bili konkurentni, nema potrebe ugrađivati ovu frustraciju u igru. Uništavate savršeno zabavnu igru stvarajući percepciju da igra nije u rukama igrača, pa u čemu je onda smisao.
Glupa igra zašto mora biti tako zabavna. Volim to i ulažem puno vremena bah
Osjećam da je ovo tip igre PAY to win. Platio sam nekoliko puta borbenu propusnicu. A sad kad nisam. Neću dobiti NIKAKVE nove kartice ili nešto slično. Ako vas izbjegnu jedan od tjednih događaja, morate čekati SATI i više sati da dopunite ulaznice ili bilo što, tako da je gotovo nemoguće doći bilo gdje osim ako ne platite svoj put do ljestvice. Igrao sam više od 6 mjeseci i nisam dobio nijednu novu jedinicu (kartu) više od pola tog vremena.
Jako dobro napravljena igra. Ne vidim smisla kopirati sučelje clash royalea. Zato su 3 zvjezdice. Budite originalni.
Samo se želim pozabaviti komentarima koji govore da morate potrošiti 99 dolara da biste dobili novog lika. To uopće nije istina. Zapravo, gotovo svi koje poznajem zaslužili su ga igranjem posebnog događaja BESPLATNO. Sve što je bilo potrebno je malo dodatne posvećenosti u razdoblju od 2 ili 3 dana. Malo sam lijenija i skraćujem svoje vrijeme kupnjom opcije od deset dolara. Tko može kriviti razvojne programere? Moraju platiti i obitelji i račune! Stvarno zabavna igra!
Super igra, nisam imao problema. Nisam potrošio ni novčića i pobijedio dovoljno da je još uvijek zabavno
Od posljednjeg ažuriranja igra se smrzava i ruši na s20 ultra
Mislim da je ovo bolje za prvi dio, ali u budućnosti nam treba više novih likova i vještina / pasivna nada moderator pročitaj ovo Želim im pomoći da nadograde igru
Igra je zabavna do određene točke. Brzo stari kada se uporedi s igračima koji su mnogo napredniji s mnogo boljim i moćnijim likovima. Zatim, kada na kraju izgubite meč jer vaš protivnik ima dvostruko veću snagu, videoskrij se isključuje na kraju kako biste osigurali da nećete dobiti ništa od odricanja od 30 sekundi svog života. Zatim devs žele naplatiti 14,99 za komad oklopa koji radi minimalno u velikoj shemi. Uštedite svoje vrijeme i novac ne preuzimajte
Počeo sam igrati ovu igru prije godinu dana kada je prvi put izašla! I kao i svaka aplikacija za igru, postoji mnogo "kupnji u igri" koje možete napraviti kako biste bili jači u igri! Taj dio je NORMALNO i DOBRO! ali kako je igra napredovala, činili su je sve skupljom za igranje!! Uz svaku sitnicu koja košta sve više i više da samo idemo u korak!! Mnogo sjajnih igrača je već napustilo igru zbog pohlepe programera! I uskoro ću se pridružiti ako ne promijene neke stvari!!
jako dobro
Bila je to dobra igra, ali izrada utakmica je tako zbrkana.. zašto vas čekaju u redu s igračima s 50-100% jačim od vas.. kao.. dobili ste 600% kritnog dmg-a.. i dobili ste 1000+% kritnog udjela .. to je sjebano..
Napravite opciju RECIKLIRAJ u igri. Dobivam sve različite karte i ne mogu se pomaknuti, napravi sljedeću kartu (heroj).
Igra je odlična, ali igrač koji ne zaostaje i dalje biva kažnjen. Na primjer, šaman (500ms lag) u pvp-u čini čuvara portala (dobra veza) besmislenim. Neću više trošiti novac na ovu igru dok se ti problemi ne riješe. Ne, ne šaljem e-poštu, ne, neću u neslogu ili bilo koju društvenu mrežu razgovarati o tim pitanjima. Možda nisam bio najveći trošak u igri, ali sam za tebe bio stalni prihod.
Prije dobra igra ali je lose sto kad spojis tavere dobivas random
Da je premium karta jeftinija, zapravo bih je kupio. Arena 7 i još uvijek nema legendarnih? Poput ajmo programera, radije bih se nasilno zajebao u a*as bez maziva nego platio toliko za 30 dana. Ljudi igraju više igara s Premium nagradama pa biste vjerojatno zaradili više novca da snizite cijene. Ne igram dok se stanje cijene ne prikaže u dnevniku promjena, a do tada ću dati svoj novac Supercellu. Način da uništite dobre programere igre, pljesak👏🤣
Zabavna i zarazna uvijek nova događanja i ljubav bez potrebe za plaćanjem za natjecateljsku igru
Sjajno
Ovo mi je najdraža igrica i prije dobra je
Igra je dobra i bolja od originala
Izvrsna igra za prolaz, lijepa grafika, laka za učenje za sve uzraste
Totalno zarazna igrica, stalno nešto skupljaš, upgradeaš...
Igrao sam oko 5-6 mjeseci, sada mi se svidjela igra na početku, ali ažuriranje nakon ažuriranja učinilo je da se jako isplati za pobjedu. Sada ima 2 borbene propusnice i turnir koji ako pobijedite dobivate legendarnu kartu. Postoji skrivena statistika za stope pada i što je najgore od svega što trebate riješiti se legandarne kartice da biste mogli nadograditi drugu legandary (legadna kartica čeka na nadogradnju već 2 mjeseca) Da biste dobili povećane nagrade od suradnika op morate platiti dragulje ili novac. A tamo je vrijeme ograničeno.
Lijepo, jednostavno za igranje, intuitivno!